Spring Consult - loopbaancoaching - jobmarketing - HRM-advies
De groei van mensen gaat aan de groei van de onderneming vooraf. De essentie van coachen is mensen helpen groeien!
De groei van mensen gaat aan de groei van de onderneming vooraf. De essentie van coachen is mensen helpen groeien!
NolocWoondiensten Employability Portal

Voor bedrijven

Medewerkers die goed op hun plek zitten, meedenken, flexibel en gemotiveerd zijn, lekker in hun vel zitten en dit ook uitstralen zijn onontbeerlijk om de doelen van een organisatie te verwezenlijken. Daarom doet u er als werkgever alles aan om medewerkers hierin te faciliteren.
Maar de wereld verandert, en dus ook uw organisatie. Soms kunnen of willen medewerkers door verschillende oorzaken niet meekomen met deze veranderingen. Zij zijn toe aan nieuwe uitdagingen, zitten niet op de juiste plek of doen niet het werk dat bij hen past. In het ergste geval worden zij voor zichzelf en de organisatie een probleem. Met als resultaat gedemotiveerde medewerkers, een verpeste sfeer op de afdeling, of ziekteverzuimcijfers en verloopcijfers die omhoog gaan. Uiteindelijk kan dit uitmonden in arbeidsconflicten, juridische problemen of misschien zelfs langdurige, energievretende en geldverslindende ontslagprocedures.

Spring Consult kan u en uw medewerkers begeleiden. Linda de Kruijff heeft naast haar coachingspraktijk ook een jarenlange ervaring als P&O-adviseur, zodat zij zaken zowel vanuit de kant van werknemers als ook vanuit het perspectief van werkgevers kan bekijken. Door het inzetten van coachingtrajecten kunnen problemen worden voorkomen of op een juiste manier worden aangepakt. Linda de Kruijff is een empatische coach die cliënten op verschillende manier kan uitdagen en ondersteunen om hun loopbaan een juiste draai te geven. Hierbij leert zij haar cliënten weer te vertrouwen op hun innerlijke tom-tom, die wel degelijk aanwezig is maar soms tijdelijk kan zijn uitgeschakeld. Bij het coachen maakt zij naast ervaring en kennis, gebruik van relativeringsvermogen, intuïtie en creativiteit. Zij ondersteunt uw medewerkers in het opnieuw bezien van hun kwaliteiten mogelijkheden en keuzes. Zodat zij met hernieuwde energie aan de slag kunnen. Bij uw organisatie of elders. Op deze manier creëert Spring Consult een win-win-situatie.

Spring Consult kan uw medewerkers de volgende trajecten aanbieden.

•    Het koersonderzoek
•    De APK-keuring
•    Jobmarketing
•    Outplacement

Ook voor algemeen HRM-advies bent u bij Spring Consult aan het juiste adres. Linda de Kruijff helpt u graag met bijvoorbeeld Arbo-zaken, arbeidsvoorwaarden, werving en selectie, Performance Management en doorstroom en uitstroom. Zij heeft op deze gebieden jarenlang ervaring opgebouwd.